• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Ski-incentive

  Combinatie van activiteit en plezier in de sneeuw

  Mayrhofen

  Als er ergens in het Zillertal iets te bruisen valt dan is het hier wel! Mayrhofen is de grootste bruisende wintersportplaats in het skigebied Zillertal 3000 en perfect voor een sportief maar bovenal gezellige incentive! Mayrhofen is een verzameling van kleinere dorpen die uiteindelijk aan elkaar gegroeid zijn tot één wintersportbestemming ‘mit viel spaß’! Niet voor niets is Mayrhofen al jaren één van de meest populaire wintersport- bestemmingen in Oostenrijk! Na alle voorbereidingen worden de koffers gepakt en begint het genieten. Óók voor de organisatoren binnen het bedrijf. Events2be regelt namelijk alles: van het vervoer, de skipassen, skimateriaal, lessen tot aan de activiteiten voor de degene die liever iets anders doen dan skiën of snowboarden. Hier in Mayrhofen treft je de juiste mix tussen sportief, gezelligheid en teambuilding aan. Events2be staat dag en nacht voor jullie klaar. Het enige wat u nog wenst is een dik pak sneeuw en mooi weer! Je verblijft in een modern en comfortabel viersterrenhotel. Dit hotel ligt slechts op 250 meter afstand van de kabelbaan de Penkenbahn en is gelegen in het centrum van Mayrhofen. Het hotel beschikt zelfs over een wellness centrum waar iedereen na het skiën lekker tot rust kan komen.

  Dag 1

  Jullie vertrekken vanaf kantoor met een luxe touringcar richting luchthaven Zestienhoven in Rotterdam. Vanaf daar vertrek je met het vliegtuig naar Innsbruck. Bij aankomst in Innsbruck staat een luxe touringcar te wachten die jullie naar Mayrhofen zal brengen. Bij aankomst in het hotel ligt er in de hotelkamers een kleine verrassing om jouw gasten welkom te heten. Na het inchecken gaan jullie de skimaterialen huren. Daarna zullen de magen wel knorren en beginnen we aan een luxe diner. Om alvast in de sfeer te komen gaan jullie ’s avonds het rodelen beleven! Aan de Gerlosstein vind je de langste rodelbaan van het Zillertal.

  Dag 2

  De volgende dag sta je vroeg op met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt pak je de skispullen en loop je naar de piste waar de ski- en snowboardlessen op het programma staan. Uiteraard zijn er voor degene die niet willen skiën of snowboardenalternatieve programma’s beschikbaar. Na het skiën kan iedereen  nog genieten van een heerlijke glühwein op de piste, waarna jullie met de laatste pendelbaan naar beneden gaat. Na het opfrissen start het kerstdiner. Om het feest helemaal compleet te maken is er ‘s avonds een DJ aanwezig die de boel op z’n kop zet!

  Dag 3

  Wakker worden! Deze dag begint weer met een lekker ontbijt. Een goede gelegenheid om de dag ervoor door te spreken. Vast en zeker hilarisch! Ook op de derde dag zijn voor de  diehards de pistes weer toegankelijk. Voor de personen die wat rustiger aan willen doen is een bezoek brengen aan het Wellness center een goede uitkomst! Omstreeks 12.00 uur vindt de afsluitende lunch plaats. Nog even genieten met elkaar, want na de lunch is het weer tijd om de koffers te pakken en plaats te nemen in de bus. Uiteraard is het programma te verlengen mochten jullie dit wensen. Zoals je ziet kan dit niet anders dan genieten zijn!

  programma op maat

  Het kan ook anders

  Dit is maar 1 van de wintersportbestemmingen. Bent u geïnteresseerd? Bel ons en wij maken een programma geheel passend bij jullie wensen.

  Mayrhofen

  Of kies voor een actieve incentive naar...

  Incentive Porto

  Lees meer

  Incentive Nice, Monaco & Gorges du Verdon

  Lees meer