• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Home alone, together!

  Thuis-schilderworkshops voor een creatieve teambuilding sessie

  Thuis – schilderworkshops

  Nu iedereen veelal thuis aan het werk is, kan het lastig zijn om de team spirit erin te houden. The Paint Experience heeft daar een leuke oplossing voor bedacht! Wij introduceren… de thuis-schilderworkshops!

  Een perfecte manier van teambuilding, die past bij een periode van thuiswerken. Na het boeken van de workshop, bezorgen wij alle benodigde materialen bij deelnemers, denk aan een canvas doek, penselen, verf en het voorbeeld ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Combined Paintings, in het kader van teambuilding. Iedere deelnemer schildert een onderdeel van het uiteindelijke kunstwerk. Ieders schilderij moet dus matchen met de omliggende doeken, anders klopt het eindresultaat niet. Heb je de juiste kleur verf gebruikt? Wie heeft zich goed aan het voorbeeld gehouden? Wie heeft goed samengewerkt? De middelen staan vrij, je mag met elkaar face-timen, bellen of je gaat in een video call met de hele groep. Alles voor het beste resultaat! Nieuwsgierig? Kijk snel op: http://www.thepaintexperience.com

   

  Paint your profession

  Een echte aanrader!

  Schilder nu een item geheel passend bij uw core bussines! Neem bijvoorbeeld de autobranche. (voorbeeld hiernaast)
  Iedereen krijgt alle materialen thuis gestuurd en gaat thuis aan de slag en maakt een uniek kunstwerk. Iedereen neemt de schilderwerken mee naar kantoor (als dit weer mogelijk is). Dan worden de kunstwerkjes verzameld en ingelijst.
  Thuis – schilderworkshops

  Of organiseer/implementeer nu een...

  Online Bistro

  Lees meer

  Loyaliteitsprogramma

  Lees meer