• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Business trip, Jubileumreis of Incentive?

  Op zoek naar bijzondere bestemmingen met een wow-gevoel? Mooie plekjes, gave activiteiten die nog lang in het geheugen blijven liggen? Binnen Europa of daarbuiten? Wij zoeken verder dan de massa!

  Op reis

  Business trip

  Leun achterover en bespaar kostbare tijd door de organisatie van je business trip uit handen te geven. Voordelig, flexibel en efficiënt zijn vaak de kernwoorden die naar voren komen. Door onze (internationale) contacten kunnen wij je complete zakenreis organiseren en adviseren we jou over hetgeen wat mogelijk is in de tijd die je daarvoor beschikbaar hebt. Van ticket tot vermaak, alles regelen wij voor je. Zelfs persoonlijke begeleiding is mogelijk!

  Jubileumreis

  Verras je medewerkers of relaties met een reis. Op stap met elkaar om die speciale band te creëren en er een goede groepsenergie aan over te houden. Los van de mooie herinnering die je de medewerkers of relaties meegeeft. Van reizen dichtbij tot reizen ver weg, alles hebben wij in onze portefeuille zolang het maar bijzonder is. Wij creëren het wow-gevoel. Laat je verrassen en laat ons meedenken.

  Incentive

  Gaat de beloning iets verder dan een ticket voor een concert of een bedrijfsuitje in Nederland? Wil je de motivatie van je medewerkers vergroten met een spectaculair einddoel? Wij gaan graag aan de slag om binnen je budget iets bijzonders te ontwikkelen waar je medewerkers nét dat stapje harder voor willen lopen.

   

   

   

  Kies je bestemming uit op de activiteit!

  Draai het om!

  De meeste bedrijven die op reis gaan met hun medewerkers of klanten kiezen eerst hun bestemming en kijken daarna wat er te doen is. Je kunt het ook omdraaien. Zoek eerst een bijzondere belevenis en dan je bestemming. Wil je graag een keer naar de Formule 1 maar wel op een bijzondere plek? Ga dan naar Abu Dhabi. Ooit al eens willen dineren onderwater? Ga dan naar Noorwegen.  Of wil je gaan zeilen met personeel aan boord maar niet te ver weg? Kies dan voor de Kornati Eilanden. Altijd al willen snorkelen of duiken in het grootste aquarium ter wereld? Of het uitzicht vanaf het hoogste gebouw ter wereld willen zien? Ga dan naar Dubai.

  Op reis

  Top 5 Europese eilanden

  Lees meer

  Incentive Israel

  Lees meer

  Incentive Dubai

  Lees meer

  Lapland

  Lees meer

  24h, 48h or 72h Trip

  Lees meer

  Incentive Azoren

  Lees meer

  Incentive IJsland

  Lees meer

  Kroatie

  Lees meer

  Kornati

  Lees meer

  Waddeneilanden

  Lees meer

  Incentive Dublin

  Lees meer

  Wenen en Bratislava

  Lees meer

  Guersney

  Lees meer

  Curaçao

  Lees meer