• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Prikkel je zintuigen

  Feel, smell and taste it

  Prikkel zintuigen

  Hoe meer zintuigen u prikkelt tijdens uw bedrijfsfeest, hoe optimaler uw gasten uw feest zullen beleven. En wanneer uw gasten het feest optimaler beleven, zullen zij het positieve gevoel wat u probeert te creëren meer voelen en langer vasthouden. Het zal leiden tot een geslaagd personeelsfeest! De zintuigen ZIEN, HOREN, VOELEN, RUIKEN en PROEVEN, prikkel er meerdere en stimuleer ze het liefst allemaal! Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Meer weten? Wij komen graag met u in contact om u verder te informeren of te verrassen met onze andere verfrissende ideeën!

  Prikkel meer zintuigen tijdens uw bedrijfsfeest met GEUR

  Geur bepaalt 45% van uw totale beleving.Prikkel de reukzintuigen van uw gasten met een Aroma DJ, die met een mix van geuren de emoties van muziek of een product versterkt door de hele zaal heen. Zo ruikt u bijvoorbeeld bij het horen van een lekker tropisch nummer de geur van kokosolie.

  Ook een cocktail geurbar behoort tot de mogelijkheden. Hierbij proeft u bijvoorbeeld een Mojito, terwijl u gewoon water drinkt. Kunnen de BOBs ook genieten van een lekker drankje!

  Zorg dat uw muziek wordt GEZIEN

  Wanneer uw gasten muziek niet alleen horen, maar ook kunnen zien, beleven zij de muziek, en dus uw feest veel intenser. Denk hierbij aan een visual DJ die de mooiste beelden toont op grote schermen, passend bij de muziek. Ook danseressen die de emotie van de muziek uitbeelden dragen hieraan bij, en wat dacht u van een licht DJ die een spetterende lichtshow neerzet?
  Wij regelen het graag voor u.

  Laat de energyboost PROEVEN

  Om het zintuig proeven te stimuleren kunt u een zuurstofbar op uw evenement laten plaatsen. Neem een shot schone zuurstof in een gewenst aroma en voel de boost aan energie door uw lichaam gaan! Nog lang zal er nagepraat worden over deze verkwikkende zuurstofsensatie!

  Ook leuk: geef een zuurstofshot mee naar huis, zodat uw collega’s weer snel bij kunnen komen van het feest!

  Laat de beat VOELEN

  Om uw gasten de beat van de muziek nog meer te laten beleven, te laten voelen, kiest u voor een trilvloer op uw bedrijfsfeest. Door de trillingen die deze vloer afgeeft, voelt u de beat door uw hele lichaam! Een bijzonder gevoel, waardoor de muziek tot in detail ervaren wordt. Het zal uw collega’s niet meer lukken stil te blijven staan!

  Losgaan op muziek die ú wilt HOREN

  U kent het dilemma vast. De juiste muziek voor uw personeelsfeest zien te kiezen, voor collega’s met een zeer uiteenlopende muzieksmaak… Hier is de oplossing: laat iedereen losgaan op zijn eigen muziekkeuze tijdens deze Silent Party! Hierbij is de muziek niet via een speaker systeem te horen, maar via draadloze hoofdtelefoons. Kies uw gewenste kanaal! Naast dat dit erg leuk en grappig is om te zien en te ervaren, is het ook een praktische oplossing tegen geluidsoverlast en voor ruimtes met akoestische beperkingen.

  Laat ons weten welke zintuigen u zou willen laten prikkelen tijdens uw bedrijfsfeest!