• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Rotterdam Experience

  Wereldstad met allure

  Rotterdam Experience

  Beleef vanaf het water hoe duizenden containers de haven binnenkomen. Proef en ervaar het foodwalhalla in de Markthal, ervaar hoe het er op een voormalig cruiseschip aan toe ging, leer samen plat Rotterdams spreken, eet de beste gehaktbal in de havenkroeg of dineer in luxe bij Herman den Blijker! Events2be is vaak op pad in Rotterdam en heeft inmiddels veel goede contacten en kennis van de mogelijkheden.

  Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden:

  Watertaxi

  Rotterdam heeft een bijzonder vervoersmiddel namelijk de Watertaxi. Deze bijzondere taxi’s brengen u in volle vaart naar de plek van bestemming toe. Een belevenis op zich.

  Foodwalhalla De Markthal

  De Markthal, de eerste overdekte markthal in Nederland met bijna honderd kramen met eten en drinken. Laat u verbazen, niet voor niets wordt de Markthal ook wel ‘het foodwalhalla’ genoemd. Onder leiding van een gids komt u onder andere veel te weten over de plafondschildering van de Markthal, het grootste kunstwerk van Europa!

  Ontdek de haven

  U ervaart de Rotterdamse haven natuurlijk het beste vanaf het water. Tijdens de tocht over het water ziet u de haven pas echt van dichtbij. U ziet de skyline van Rotterdam aan u voorbij glijden en de duizenden containers de haven binnenkomen. Wellicht heeft u geluk en ziet u een van de grootste schepen van de wereld. De drukte van het scheepvaartverkeer zult u zeker ervaren.

  ss Rotterdam

  De ss Rotterdam, de voormalige Holland-Amerika lijn. Ontdek hoe het er op dit voormalige cruiseschip aan toe ging. Bekijk de boeg, de stuurhut en spiek in de achterliggende ruimten. De authentieke ruimtes zijn adembenemend! Geniet na de rondleiding van een lekker drankje in de prachtige Captain’s Lounge.

  Heerlijk dineren

  Na al deze activiteiten heeft u vast trek gekregen. Geniet als mooie afsluiter van de dag samen van een heerlijk diner. Er zijn in Rotterdam vele plekken waar je heerlijk kunt genieten van een diner.

  Interesse? Wij sturen je graag een voorbeeldprogramma van de Rotterdam Experience!