• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Ontdek je creativiteit!

  The Paint Experience

  Steeds vaker worden zakelijke bijeenkomsten gecombineerd met een activiteit. Even de focus verleggen op iets anders helpt om daarna weer met frisse energie te luisteren naar belangrijke informatie. De schilderworkshops van onze dochteronderneming The Paint Experience zijn perfect geschikt als vergaderbreak of als teambuilding of gewoon om je eigen kantoor van kunst te voorzien die je samen met de collega’s hebt gemaakt. The Paint Experience werkt met Amsterdam Acrylverf dat zeer snel droogt.

  Wil je meer creativiteit in jou bedrijf?

  The Creativity booster

  Zou jij ook meer creativiteit binnen je organisatie willen? Wij leren je hoe je dit onder werknemers en werkgevers kunt stimuleren!
  Tijdens een seminar met een inspirerende spreker ontdek je hoe werkgevers en werknemers aangemoedigd kunnen worden om met hun creativiteit aan de slag te gaan. Ook leer je waarom het voor alle niveaus binnen je bedrijf belangrijk is om deze vaardigheid te faciliteren.
   
  The Paint Experience heeft, in samenwerking met Events2be, een unieke combinatie gemaakt tussen een seminar onder leiding van een professional, gevolgd door een uitdagende schilderworkshop. Kies bijvoorbeeld voor een sessie met Roy Sijbom. Deze universitaire docent Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft onderzoek gedaan naar creativiteit en leiderschap binnen organisaties. De deelnemers zullen geprikkeld worden door zijn boeiende verhaal en hij zal ze leren om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Ze zullen zich bewuster worden van hun eigen creativiteit ontdekken hoe ze dit binnen hun bedrijf kunnen toepassen.
   
  Met deze nieuwe kennis en inspiratie vers in het geheugen, gaan ze hun creativiteit vervolgens in de praktijk brengen. Kwast in de hand, verfpotten klaar en schilderen maar!
   
  Het programma kan volledig op maat gemaakt worden en plaatsvinden op de mooiste locaties.

  Bekijk dan hier de website van onze dochterondermening The Paint Experience.

  The Paint Experience