• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Sportieve en inspirerende teambuilding!

  Op zoek naar een event waar inspiratie, teambuilding én inhoudelijke verdieping wordt gecombineerd? Laat je dan verrassen in het bekendste ijsstadion ter wereld: het prachtige Thialf in Friesland!

  Sportieve en inspirerende teambuilding!

  Combineer een inspirerende en leerzame sessie van een (ex)topsporter met een actieve schaatsles. Voordat de workshop start worden jullie ontvangen met koffie en thee en wat lekkers. Daarna deelt een (ex)topsporter inzichten en levenslessen uit zijn of haar carrière die ook goed van pas kunnen komen in het bedrijfsleven. Na deze inspirerende sessie staat er een uitgebreide lunch voor jullie klaar. Vervolgens is het tijd om de ijzers onder te binden en een rondje op het ijs te maken. Tijdens de dweilpauze kom je weer op krachten met een lekkere smoothie of gezond gember shotje. Tot slot krijgen jullie nog een uur lang schaatstraining onder leiding van een ervaren schaatser.

  Dit arrangement is uiteraard uit te breiden met extra activiteiten, zoals een clinic ijshockey of een workshop curling, een diner en overnachting in Friesland.

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Beeld: Mitch de Pon