• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • The Christmas Drive Thru

  Rijd je kerstpakket bij elkaar!

  The Christmas Drive Thru

  Events2Be komt met een bijzondere corona-proof Christmas Drive Thru beleving. Rijd je kerstgeschenk bij elkaar en laat medewerkers of klanten op een verrassende locatie in Bunnik, hun kerstpakket bij elkaar rijden. De, in volledige kerstsfeer, 400 meter lange Drive-Thru bevat 200 meter door het Bos en 200 meter kerststraat.

  Bezoekers worden uitgenodigd om per auto naar de Christmas Drive Thru te komen, waar in een prachtige bosrijke omgeving een mooie kerstroute is uitgezet. Eenmaal gearriveerd begint de route langs een gepersonaliseerd digibord met welkomsttekst en een eigen bedrijfsnaam. Iedereen wordt vervolgens gevraagd de autoradio af te stemmen op een eigen radiofrequentie, vol kerstmuziek, om gelijk helemaal in de stemming te komen! Via het autoraam word de bezoeker vervolgens geregistreerd en krijg hij een big shopper overhandigd, die het makkelijk maakt alle kerstgeschenken te verzamelen.

  De kerstroute

  Vervolgens begint de kerstroute, die start met het ontvangen van een warm drankje (koffie/thee/chocolademelk) voor alle inzittenden. Op de route passeert de bezoeker diverse kerstchalets. Bij elk kersthuisje ligt een item voor de kerstpakketten klaar, die aan de bezoeker in de auto wordt aangereikt. Aan het einde van de rit is een mooi kerstpakket bij elkaar verzameld!

  Klik hier voor de arrangementen!

  Wilt u graag een Christmas Drive Thru op je eigen locatie? Neem dan contact met ons op.