• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • De perfecte Kerst; voor elk wat wils

  Ultiemer gaat het niet worden

  The Christmas Walk Thru 2022!

  Na het succes van The Drive Thru de afgelopen jaren, gaan we nu The Christmas Walk Thru organiseren op 14 t/m 16 december 2022!

  Wij bieden hét alternatief voor jouw kerstfeest/borrel. Wandel je kerstpakket bij elkaar op de prachtige locatie Kameryck in Kamerik. Deze wordt omgetoverd tot een ultieme kerstambiance.
  Wandelend tussen duizenden lichtjes, bellenblaas machines, rookmachines en sneeuwkanonnen kom je volledig in de sfeer. Een perfecte start van Kerst en een mooi gebaar om jouw personeel of klanten te bedanken.

  Na het parkeren van de auto worden de bezoekers uitgenodigd om naar de Christmas Walk Thru te komen, waar in een sfeervolle omgeving een prachtige kerstroute is uitgezet.

  Eenmaal gearriveerd start de route voor iedereen met een warm drankje (koffie/thee/chocolademelk) met een oliebol of wafel. Onderweg passeren jouw bezoekers diverse kerstchalets om zo hun eigen kerstpakket bij elkaar te wandelen. Zo is aan het einde van de route een mooi pakket bij elkaar verzameld!

  Begin of sluit de wandeling af met een borrel en/of diner op dezelfde locatie.

  Mocht de overheid dit jaar opnieuw coronamaatregelen aankondigen dan passen we de Walk Thru aan naar een Drive Thru op dezelfde locatie.

  Vraag onze brochure aan: patricia@events2be.com of bel ons 033-8886770.