• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • The Christmas Walk Thru 2021!

  Ultiemer gaat het niet worden.

  The Christmas Walk Thru 2021!

  Een bijzondere kerstbeleving. Wandel je kerstpakket bij elkaar en laat medewerkers of klanten op een verrassende locatie in Woudenberg, hun kerstpakket bij elkaar wandelen. In 2021 gaan wij een kerstroute maken door het bos die nog ultiemer gaat worden dan The Christmas Drive Thru van vorig jaar.

  Na het parkeren van de auto worden de bezoekers uitgenodigd om naar de Christmas Walk Thru te komen, waar in een prachtige bosrijke omgeving een mooie kerstroute is uitgezet.

  Belevingen zoals de vele bomen, duizenden lichtjes, bellenblaas machines, rookmachines, sneeuwkanonnen en onze eigen radiozender, gepersonaliseerde verwelkoming op een groot scherm, maken het kerstgevoel compleet. Een mooie start van Kerst en een mooi gebaar om je personeel of klanten te bedanken.

  Eenmaal gearriveerd begint de route langs een gepersonaliseerd digibord met welkomsttekst en een eigen bedrijfsnaam. Vervolgens begint de kerstroute, die start met het ontvangen van een warm drankje (koffie/thee/chocolademelk). Op de route passeert de bezoeker diverse kerstchalets. Bij elk kersthuisje ligt een item voor de kerstpakketten klaar, die aan de bezoeker wordt aangereikt. Aan het einde van de rit is een mooi kerstpakket bij elkaar verzameld!

  Optioneel: Diner en/of feestavond!

  Sluit de wandeling af met een diner en/of feestavond op dezelfde locatie.

  Meer informatie volgt spoedig!