• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Samen in 2024 bijzondere ervaringen delen!

  Sommige dingen móet je gezien, gedaan en gegeten hebben.

  The Company Bucket List

  Welke bijzondere dingen moeten jullie als bedrijf komend jaar echt gaan zien, doen, eten, beleven? Tijdens de eindejaarsborrel wordt aan iedereen gevraagd ideeën in te dienen voor ‘the company bucket list’. Ter inspiratie ontvangt iedereen als eindejaarsgeschenk een ‘Bucket list pakket’ met daarin o.a. een poster met ‘100 things you must do before you die’, een pakketje insecten voor bij de borrel en een boekje met de mooiste plekken ter wereld. Wij passen de producten in het pakket aan op jouw wensen. Met de nieuwjaarsborrel zal jullie gezamenlijke Company Bucket List worden gepresenteerd, waarbij tevens een item van bucket list zal worden voltooid. Vervolgens zullen jullie de overige belevenissen komend jaar gaan beleven! Wij plannen ze voor jullie in en bereiden ze geheel voor jullie voor. Zijn jullie er klaar voor?

  Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Samen stellen we uiteindelijke lijst op die dit jaar in vervulling zal gaan. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, van A-Z. Wij zorgen ervoor dat jullie hier geen omkijken naar hebben en verzekerd zijn van veel bijzondere momenten samen in 2019!

  De lijst kan bestaan uit allerlei soorten activiteiten, belevenissen of geschenken. Dit kunnen relatief simpele dingen zijn, zoals een MacDonalds ontbijt op kantoor, leren koeien melken of samen figureren in een film, maar dit kunnen ook hele bijzondere dingen zijn. Denk hierbij aan een huskytocht maken in Lapland, in een kooi onder water een haai van dichtbij zien, (indoor) skydiven of verblijven in een luxe riad in Marokko.

  Laat de wensen van jouw medewerkers in vervulling gaan.

  Samen een jaar lang bijzondere activiteiten beleven!

  Uiteraard kunnen wij dit concept aanpassen naar uw wensen. Ga met ons in gesprek, wij zorgen graag voor een jaar vol onvergetelijke herinneringen.

  The Company Bucket List