• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Tour and Taste

  On the road again..........

  Tour & Taste Nederland

  Geniet van uw oldtimer of auto met de Tour & Taste route van Events2be! Een uniek programma dat u bijzondere momenten doet beleven. U rijdt van plek naar plek via prachtige wegen. U komt onderweg geen enkele snelweg tegen! Verschillende vormen van navigatie voeren u door de prachtige landschappen van Overijssel, Gelderland en Noord-Limburg. De routes worden allemaal op maat gemaakt.

  En de routes rijdt u niet op uw navigatiesysteem of met een gewone routekaart. Nee, iedere route is een (ont)spannende uitdaging. Zo zijn er speciale fotoroutes uitgezet, grensbenadering routes, visgraatroutes en zelfs gespiegelde kaartroutes.

  De Tour & Taste route is een verrassend bedrijfsuitje die meer laat zien van de prachtige natuur in Nederland. In de auto is teambuilding vereist om op tijd op alle locaties te arriveren. Aantrekkelijke routes leiden u van de startlocatie, naar de koffiegelegenheid, lunchlocatie op de finishlocatie. Het restaurant voor het diner.

  De Autorally van Events2be is geschikt als bedrijfsuitje, of bijvoorbeeld als activiteit tijdens een meerdaagse meeting. U kunt het arrangement uitbreiden met extra teambuilding activiteiten en een feestavond.

  Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!