• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Een eiland beleving

  Op zoek naar een bestemming in Nederland, met het gevoel van het buitenland?

  Waddeneilanden

  Bij Terschelling denk je misschien al snel aan standaard activiteiten als zeehonden spotten en per fiets het eiland verkennen. Maar er is zoveel meer mogelijk in ‘het buitenland’ van Nederland’! Events2be maakt een bezoek aan dit Waddeneiland een stuk spectaculairder en zorgt dat jouw incentive onvergetelijk wordt!

  Dit start al bij de overtocht, waarbij je in plaats van de ‘gewone veerboot’ op de razendsnelle RIB boot stapt. Een spannend avontuur waarbij snelheden tot wel 100 km/u worden gehaald! Aan activiteiten op de eilanden is geen gebrek. Wat dacht je van activiteiten als Flyboarden of Blokarten op het strand? En van teambuildingsactiviteiten als een Beachbattle, wad kano├źn of iets heel anders: schapen drijven? Uiteraard weten wij de beste plekken te vinden op culinair gebied. Bijvoorbeeld heerlijk verse vis van een ambachtelijke visroker op het strand in combinatie met een eilander borreltje? Of geniet van onze Diner on Tour, waarbij je per huifkar voor iedere gang naar een andere locatie wordt gereden, om zo de beste gerechten van het eiland te proeven!

  laat ons mee denken

  Plan jouw overtocht

  Ook voor zakelijke inspiratie, zoals een brainstormdag of een inspirerende spreker denken we graag met je mee. Laat ons jouw wensen weten, dan maken wij een programma op maat!

  Waddeneilanden

  Maak deze reis compleet met...

  Customized Roadtrip

  Lees meer

  BBQ on the go

  Lees meer