• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • ChargeIT Houder en Charger in één.

  Dit mag niet ontbreken op je bureau.

  ChargeIT Houder en Charger in één.

  Inschakelen zonder uitschakelen

  Moet je je telefoon opladen, of moet je hem gebruiken? Doe beide tegelijk! Verstuur berichten, bekijk een film of telefoneer terwijl je telefoon oplaadt. De meeste draadloze laders hebben één of twee spoelen, maar de CHARGEit stand heeft drie spoelen die zorgen voor een sterke verbinding met je toestel. Ondertussen houdt de X aan de voorkant en de met siliconen bedekte standaard je toestel op zijn plaats.

  Strak Deens design

  CHARGEit Stand wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen zoals Remix-weefsel van de Deense fabrikant KVADRAT en diamantgeslepen aluminium. De hoogwaardige materialen en het tijdloze Deense ontwerp zorgen ervoor dat CHARGEit Stand een lange levensduur heeft. Kies het ontwerp dat bij jou en je stijl past – neem mee op reis, of gebruikt op kantoor of thuis.

  Stroom voor onderweg

  CHARGEit Stand is niet alleen een prachtige draadloze lader – het is ook een powerbank, die je overal en altijd van stroom voorziet. Door de afneembare voet neem je hem gemakkelijk mee. Plaats je Qi-compatibele apparaten op de CHARGEit Stand en schakel ze in een handomdraai in. 10W Qi gecertificeerde snelle oplading zorgt voor snel opladen, wat je downtime vermindert.

  Leverbaar in Zwart, Curry, Rose.