• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Eetbare wijn!

  Taste The Real Wine Gum

  Eetbare wijn

  Events2be introduceert eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums. Een luxe product voor de exclusieve markt. Geen kinderzoetje, maar een volwassen luxe geluk. Dit designer product is er in de smaken Sparkling Shiraz, Chardonnay en Merlot, Rosé, Sauvignon blanc, Champagne, Sparkling premium,. Ervaar een samenspel tussen zintuigen; een geursensatie, een tasting en een afdronk.

  Verkozen tot het meest originele schenk van Nederland

  Deze lifestyle WINE gums zijn een adult luxury happiness en trachten de smaakbeleving van die eerste slok wijn op een vernieuwende manier te realiseren, zonder dat er daadwerkelijk gedronken wordt.

  De perfecte manier om de gehele collectie te ontdekken. Drie geschenken in een prachtig, handgemaakt houten kistje. De trio set bestaat uit onze witte Chardonnay, rode Merlot en de allernieuwste Rosé WINE Gums. 3 x 50 gr. 8 items in case. Een mooi relatiegeschenk.

  Met een persoonlijke touch!

  Hét perfecte cadeau voor medewerkers en klanten.

  Wil je de Wine gums versturen aan je medewerkers en/of klanten? Wij verzorgen een gepersonaliseerde kaart die toegevoegd wordt aan het cadeau én een stijlvolle verpakking. Zodat het een feestje wordt om het te ontvangen, uit te pakken en op te eten.

  Eetbare wijn

  Hoogwaardige proeverij

  Lees meer

  Chocozoenen

  Lees meer