• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Een echte must-have!

  Het mobiele tafellampje dat altijd ontbrak.

  Fatboy lampje Edison the Petit

  Deze kleine tafellamp is volledig verlicht dankzij de LED-technologie. Gebruik de witte tafellamp buiten of binnen, functioneel op je bureau, romantisch op het balkon, handig naast je bed. kies de juiste lichtsterkte uit drie standen en laad hem daarna weer op via USB.

  Deze witte tafellamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. En dat 6 tot 24 uur lang, waar je ook bent. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar. De witte uitvoering is de klassiek uitvoering. De Fatboy Edison the Petit is 25 centimeter hoog.

  Customize

  Cooper cappies

  Maak van de Edison the Petit lamp helemaal de jouwe. Het kan met de verwisselbare en draagbare lampenkapjes. We kunnen een ontwerp naar wens laten maken, met o.a. jullie bedrijfslogo, of kies voor een van de 21 bestaande Cooper Cappies. De cappies zijn vernieuwend, fris en modern. Je wilt nooit meer terug naar een kale lamp. Van romantisch tot vintage, en van kleurrijk tot neutraal. Wissel af en beleef de verschillen. Er is altijd een kunststof lampenkapje naar jouw smaak. Laat je Edison the Petit niet in haar nakie staan.

  Fatboy lampje Edison the Petit

  leuke decoratie voor in huis welke ook multifunctioneel is:

  Design dieren met een twist

  Lees meer