• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Comfortabel loungen in je eigen tuin!

  Laat de zon maar komen.

  Lamzac

  De Lamzac van Fatboy is een zeer comfortabele lucht ligzak die eenvoudig te vullen is met lucht en zo de perfecte lounge ervaring biedt, waar je maar wilt.

  De Lamzac, je nieuwe beste vriend! Je zult merken dat je hem steeds vaker overal mee naartoe neemt. Naar het park, het strand, een festival, op vakantie, of gebruik hem lekker thuis in de tuin! Het enige wat je hoeft te doen is het kleine pakketje binnen enkele seconden om te toveren tot ligzak door lucht te vangen en op te sluiten. Je hebt dus geen opblaaspomp of elektriciteit nodig. Vervolgens heb je je eigen perfecte loungeplek gecreëerd, om alleen of samen heerlijk in te relaxen.

  De Lamzac is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, is licht van gewicht en heeft met lunchtinhoud een grootte van 200 cm lang en 90 cm hoog. De Lamzac is verkrijgbaar in de kleuren: Peach jelly, Taupe, Donkerblauw, Aqua Blue, Rood, Jungle green, Tulip orange

  De Lamzac O is een opblaasbare stoel die je eigenlijk niet hoeft op te blazen.. Doe hem gewoon open, zwaai ermee door de lucht en sluit hem af met het ‘roll-and-lock’-mechanisme. Hij is heel duurzaam en vlekbestendig, en je kunt hem gemakkelijk laten leeglopen en compact opvouwen.

  Moeiteloos ontspannen … En het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Als Fatboy iets doet, dan doet ‘ie het goed, ook op het vlak van design en comfort. De Lamzac O is dan ook bijzonder mooi, handig én comfortabel. Perfect voor een dagje strand of gewoon in je eigen tuin. de grootte van de Lamzac O is 110 x 103 x 62 cm.

  De Lamzac O is verkrijgbaar in de kleuren: Petrol, Peach Jelly, Deep blush, Rood en Donkerblauw

  Heerlijk voor op het strand in....

  Curaçao

  Lees meer