• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Micro steps

  De enige echte! Hip en snel maar bovenal erg handig!

  Micro steps

  De micro step is hip, snel en bovenal erg handig. Woon je in de stad of in een dorp, wil je een boodschap doen of je kantoor is in de buurt? Dan is dit dé ideale oplossing. Kies zelf welke step het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld iets meer ondersteuning of vind je het juist een uitdaging om wat actiever van start te gaan?

  Micro Flex step
  De Micro Flex step onderscheidt zich van de andere steppen door zijn gepatenteerde Flex deck en zijn extra grote wielen. Het flex deck werkt schok absorberend, hierdoor is hij een genot om op te rijden. Dit deck wordt door gespecialiseerd meubelmakers vervaardigd en is van hoge kwaliteit. Deze step is gebaseerd op de Micro Flex Classic die al sinds 1999 op de markt is, maar heeft dezelfde grote 200mm wielen als de Micro Blue. Het is een geweldige all rounder van oerdegelijke kwaliteit.

  Micro M1 Colibri step (Elektrische step)
  De Micro Colibri NL is een elektrische step en biedt hierdoor net even wat meer ondersteuning voor de rit naar kantoor. Ondanks de trapondersteuning (waardoor je maximaal 20 km per uur kunt halen) valt deze step gewoon onder de fietswetgeving. Hij hoeft dus niet apart gekeurd te worden door de RDW en heeft geen verzekeringsplaatje nodig. Met deze step ben je te gast op alle fietspaden in Nederland. En door middel van de verlichting aan zowel de voor- als achterzijde is het ook mogelijk in het donker te rijden. Door zijn gewicht van 9,9kg is hij makkelijk draagbaar in ingeklapte toestand. Het is ook mogelijk de Colibri step te bediend via een handige app. Met een bereik van 12 km beweeg je gemakkelijk door de stad en binnen 2,5 uur is de batterij weer opgeladen.

   

  Handig voor onderweg

  B Bottle

  Lees meer

  Key Boss sleutelhanger

  Lees meer