• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Stijlvolle rookoven

  Nog nooit gerookt? Ervaar deze oeroude traditie!

  Rookoven

  Met deze stijlvolle rookoven is het mogelijk een oeroude traditie voort te zetten, namelijk het roken van vlees, vis of groenten! Deze roker bouwt verder op deze traditie, je rookt warm en serveert in no-time heerlijke gerechten met een traditionele rooksmaak. Niets houdt je nog tegen om het uit te proberen.

  De elektrische rookoven is eenvoudig in gebruik. Plaats een handvol geweekte rookchips in de lade, steek de stekker in het stopcontact en het plezier kan beginnen. Zo is het mogelijk een zalmmoot te bereiden in nog geen 40 minuten. Say what?

  Zijn tijdloze afwerking maakt van de elektrische roker een echt icoon. Dankzij het praktische handvat neem je deze rookoven overal mee naartoe. Door zijn compacte vormgeving is dit de ultieme mobiele rookoven.

  Bereidingen met karakter

  Dankzij de verschillende rookchips kan je naar hartenlust experimenteren met smaken en bereidingen. Of het nu gaat om kip of forel roken, de elektrische roker kan het allemaal.

  TIP: Vul het zakje rookchips met water en laat ze vooraf weken. Gooi de geweekte rookchips op schaal voor een optimale rookontwikkeling.

  Rookoven

  Presenteer het gerookte vlees, vis of de groenten op:

  Tapas Olivo pakketten

  Lees meer