• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Geschenken
 • Winterse sokken

  Laat je medewerkers niet in de kou staan

  Hippe Sokken

  Hippe wollen sokken gemaakt van Eco-wol (duurzaam), antikriebel en heerlijk warm voor de koude dagen. Met hun stoere uiterlijk en heerlijke draagcomfort mogen ze eigenlijk niet ontbreken in de kast van iedere man en/of vrouw. Deze heerlijke voetenwarmers worden geleverd als duobox (voor hem en haar) , in een mooie verpakking. Optioneel: Te bedrukken met bedrijfslogo als label aan de sokken!

  De sokken bestaan voor 60% uit wol en 40% uit polyamide en zijn wasbaar op 30 graden. Zo zitten je medewerkers er warmpjes bij!

  Marketing tip:

  Geef de sokken aan je relaties en vraag ze een foto te posten op sociale media waar ze de sokken aan hebben. Voor het openhaard vuur, op de bank, op wintersport enzovoorts. Een leuke originele actie die sympathie opwekt.

  Laat de winter maar komen

  NIEUW!

  Stoere muts gemaakt van Eco-wol (duurzaam), antikriebel en heerlijk warm voor de koude dagen. Met dit stoere uiterlijk en heerlijke draagcomfort mag deze eigenlijk niet ontbreken in de kast van iedere man en/of vrouw. Deze mooie mutsen zijn verkrijgbaar voor hem én voor haar, in een mooie verpakking. Door de unieke elasticiteit worden de mutsen uitgevoerd in One size fit all. Bovendien is het mogelijk om jullie bedrijfslogo als label aan de muts te laten maken! De muts bestaat voor 60% uit wol en 40% uit polyamide en is wasbaar op 30 graden.

  Hippe Sokken

  Voor de koude bestemmingen

  Incentive IJsland

  Lees meer

  Lapland

  Lees meer