• Bel mij terug
 • Voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Anekdotes van Karima

  Anekdotes van Karima

  Karima el Massaoudi werkt als Marketing Manager bij Tech Data, een van de grootste IT-resellers ter wereld. Zij zet regelmatig Events2be in om haar marketing doelen te behalen.

  “En alles klopte!”

  James Bond

  “Ik weet nog dat we voor HP een gigantische 007-campagne opgezet hadden”, begint ze haar eerste anekdote. “Alles in James Bond stijl.”

  “Alle resellers die de target zouden halen na drie maanden hard werken mochten mee om de nieuwste James Bond film ‘Spectre’ te zien. Die was toen de campagne van start ging nog lang niet uit, maar zou na die drie maanden voor het eerst die donderdag in de bioscoop te zien zijn. Events2be organiseerde een heuse première dus.

  Van de communicatie vooraf, het event zelf, tot de nazorg. Er waren uiteindelijk meer dan 70 mensen in de bioscoop die Events2be voor ons afgehuurd had. Iedereen had zijn of haar sales-doelen behaald. Dat had ik nooit durven dromen.

  Tech Data heeft zelfs een prijs gewonnen met deze 007-campagne.”


  Met een gerust hart

  Karima vindt Events2be erg fijn om mee te werken legt ze uit. “Waar ze bij Tech Data ook tegen aan lopen, de mensen van Events2be lossen het op. Ik ken maar weinig bureaus die dat kunnen.” laat ze enthousiast weten.

  Op de vraag of Events2be altijd klaar staat voor haar klanten, herinnert Karima zich de volgende anekdote:

  “Ik was een keer op vakantie in het buitenland en had een ander organisatiebureau iets laten organiseren in Nederland. Maar alles liep in het honderd en mijn collega’s in Nederland wisten niet wat ze moesten doen. Ik raak niet snel in paniek, maar ik heb zonder nadenken direct mijn Events2be contactpersoon gebeld op haar mobiel. Me niet realiserend dat het al 21 uur geweest was in Nederland. Maar ze nam gewoon op! En het vervelendste vond ik dat ik moest vragen of zij het probleem van een concurrent op zou willen lossen. Er was alleen maar begrip van haar kant en wat denk je? De volgende dag was alles opgelost en kon ik met een gerust hart verder van mijn vakantie genieten!”

   

  Tomorrowland

  Het is niet zo dat Karima alles door Events2be laat doen. Een paar tickets voor Tomorrowland regelen kon ze zelf wel. Dacht ze. “Alles was echter uitverkocht en ik kwam er met geen mogelijkheid meer tussen. Maar ik wilde per sé daarheen met mijn relaties. Toen zat er nog meer één ding op: Events2be bellen. Ik zei  ‘alles is uitverkocht, maar ik wil dit, dus regel het aub.’

  En het werd geregeld. Terwijl alles uitverkocht was heeft Events2be toch nog maar liefst twintig VIP-tickets geregeld voor Tech Data.

  En daar bleef het niet bij. Ook de volledige logistiek heeft Events2be verzorgd. Vanaf de ontvangst, de begeleiding tijdens de dag en – niet onbelangrijk – zorgen dat iedereen weer veilig thuiskwam. Ik had er geen omkijken meer naar en kon lekker feesten met mijn relaties.”

  “Echt waar, ik hoef Events2be maar te bellen en het wordt geregeld. Aan twee woorden hebben zij genoeg”.