• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Terug naar overzicht

  2. Jubileum of successen vieren? Events2be inspireert je!

  Wil je binnenkort een jubileumreis maken? Of successen vieren? Events2be inspireert je! Het creëren van onvergetelijke belevingen op bijzondere bestemmingen is onze specialiteit. Maak bijvoorbeeld een reis naar de Balkan. Laat je verrassen door de overweldigende natuur, prachtige cultuur en een verrassende keuken. In de maand februari lichten we iedere week een aantal bestemmingen uit. Deze week zijn dat: Montenegro, Kroatië, Hongarije en Servië.

  Montenegro: Een van de best bewaarde geheimen van Europa! Hét Monaco van de Balkan is een combinatie van overweldigende natuur, prachtige cultuur en een verrassende keuken. Van 25 t/m 27 Maart 2022 gaat Events2be een kennismakingstrip organiseren voor klanten die incentives organiseren of een reis naar een unieke bestemming willen gaan maken dit jaar.
  Lijkt deze bestemming iets voor jou? Laat het ons weten en wie weet mag jij met ons mee?

  Kroatië / Kornati eilanden: Puur natuur, dat vind je op de onbewoonde Kornati eilanden! Ontdek vanaf het water het prachtige Kornati National Park, een eilandengroep bestaande uit 140 onbewoonde eilanden voor de kust van Dalmatië. Een paradijselijk plekje in Europa, hier vind je pas puur natuur! Laat alle drukte achter, geniet van het heerlijke klimaat en laat je verbazen over hoe ontzettend mooi deze onaangetaste natuur is, boven én onder water!

  Hongarije / Budapest: Boedapest is de hoofdstad van Hongarije. Deze bruisende stad is gelegen aan weerszijden van de Donau. Of, zoals het ook wel wordt genoemd, ‘het Parijs van Oost-Europa’. En terecht: het heeft een enorm rijke en culturele erfenis, maar laat ook van zich horen als het gaat om hippe restaurants en bars.

  Servië / Belgrado: Belgrado is de hoofdstad en grootste stad van Servië. Door zijn ligging op een kruispunt van oost en west biedt Belgrado een boeiende combinatie van architectuur, cultuur, gastronomie, oosterse sferen en westerse verfijning. Er zijn veel historische gebouwen en parken. In het centrum en rondom de rivier bevinden zich veel gezellige cafés, hippe bars en prachtige gebouwen in klassieke art nouveau stijl. Een levendige stad welke momenteel erg aan het groeien is!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.