• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Terug naar overzicht

  Boost your creativity

  Zou jij ook meer creativiteit binnen je organisatie willen? Wij leren je hoe je dit onder werknemers en werkgevers kunt stimuleren!

  Tijdens een seminar met een inspirerende spreker ontdek je hoe werkgevers en werknemers aangemoedigd kunnen worden om met hun creativiteit aan de slag te gaan. Ook leer je waarom het voor alle niveaus binnen je bedrijf belangrijk is om deze vaardigheid te faciliteren.

        

  Unieke combinatie

  Events2be heeft, in samenwerking met The Paint Experience, een unieke combinatie gemaakt van een seminar onder leiding van een professional, gevolgd door een uitdagende schilderworkshop. Kies bijvoorbeeld voor een sessie met Roy Sijbom. Deze universitaire docent Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft onderzoek gedaan naar creativiteit en leiderschap binnen organisaties. De deelnemers worden geprikkeld door zijn boeiende verhaal en hij leert ze om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Ze worden zich bewuster van hun eigen creativiteit en ontdekken hoe ze dit binnen hun bedrijf kunnen toepassen.

  Met deze nieuwe kennis en inspiratie vers in het geheugen, gaan ze hun creativiteit vervolgens in de praktijk brengen. Kwast in de hand, verfpotten klaar en schilderen maar!

  Op maat gemaakt programma

  Het programma, vanaf 50 personen boekbaar, kan volledig op maat gemaakt worden en plaatsvinden op de mooiste locaties. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. We maken met plezier een op maat gemaakt programma voor je.

   

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.