• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Terug naar overzicht

  1. Jubileum of successen vieren? Events2be inspireert je!

  Wil je binnenkort een jubileumreis maken? Of successen vieren? Events2be inspireert je! Het creëren van onvergetelijke belevingen op bijzondere bestemmingen is onze specialiteit. Maak bijvoorbeeld een reis naar het Midden-Oosten en combineer een bezoek aan de Formule 1 in Abu Dhabi met een wedstrijd op het WK 2022 in Qatar. In de maand februari lichten we iedere week een aantal bestemmingen uit. Deze week zijn dat: Israël, Jordanië, Dubai, Abu Dhabi en Qatar.

  Israël: Israël is een modern land aan de rand van het Midden-Oosten. Laat je meenemen op een onvergetelijke reis vol historie en cultuur. Van Tel Aviv tot Jeruzalem tot de Dode Zee. Tel Aviv een bruisende stad aan het strand, waar de vele restaurants je laten genieten van de heerlijke Israelische keuken. Jeruzalem is een indrukwekkende stad waar verschillende culturen naast elkaar wonen en de bijbelse verhalen tot leven komen en vergeet het Joodse museum Yad Vashem niet te bezoeken. Ten slotte kun je heerlijk gaan relaxen en drijven in de dode zee.

  Jordanië: Voor de meesten een verrassende bestemming. Jordanië is een uniek en prachtig land. Naast de gastvrijheid en de heerlijke keuken heeft het veel om te ontdekken. Trek de woestijn, rook een waterpijp en bewonder de sterren en overnacht in een luxe bubbel in de woestijn. Uiteraard mag je Jordanië niet verlaten zonder het wereldwonder Petra te bezoeken. 

  Dubai: Een reis naar Dubai betekent, luxe!  De skyline van Dubai verraadt een schat aan architectonische hoogtepunten! Uiteraard springt het hoogste gebouw ter wereld, de 818 meter hoge Burj Khalifa, meteen in het oog. Maar ook futuristische torens, immense moskeeën en schitterende traditionele soeks in een modern jasje zullen u betoveren. Maak een een jeep tocht door de woestijn en geniet van de zonsondergang tijdens het diner. Bezoek de mooiste hotels, lekkerste restaurants en de hipste roof tops. 

  Abu Dhabi: De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten ligt misschien niet om de hoek, maar heeft zich bewezen als een geweldige plek voor een ongeëvenaarde bedrijfsreis. Bezoek het museum het Louvre, neem een uitstapje naar de nabijgelegen woestijn en laat u meenemen op een onvergetelijke racetocht door de zandduinen. Maak deze reis compleet met de laatste race van de Formule 1 op 20 november. Het ultieme toetje! Deze bestemming is goed te combineren met Dubai of met Qatar waar het WK begint op 21 November

  Qatar: Qatar, officieel de Staat Qatar, is een Arabisch emiraat in het Midden-Oosten, aan de Perzische Golf. Het is een schiereiland dat grenst aan Saoedi-Arabië en ten oosten ligt van Bahrein. Qatar staat dit jaar in het teken van het WK voetbal 2022. Een mooie aanleiding om een bezoek te brengen aan Qatar. Naast de WK biedt Qatar ook prachtige golfbanen, een woestijn waar je zon op kan zien komen, vaar langs de skyline van Qatar en geniet van al de luxe die het land biedt. Qatar is goed te combineren met Abu Dhabi waar op 20 november de Formule 1 plaats vindt.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.