• Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Terug naar overzicht

  Organiseer juist nu een event!

  ✔TO DO: organiseer een event!
  Ga juist nu iets organiseren, het heeft voordelen! Echt!

  Juist nu bedrijven (soms gedwongen) terughoudend zijn om iets LIVE te organiseren zijn de genodigden (van klanten tot medewerkers) meer dan ooit gemotiveerd om te komen. Er is een grote behoefte om er uit te gaan, 1,5 meter maatschappij of niet!

  Waarom zou je juist nu iets organiseren?

  ✔ Hogere opkomst: De genodigden zijn meer dan gemotiveerd om te komen. Agenda’s zijn leeg en er is behoefte heeft aan een event. Onze ervaring met de bedrijven die het aandurven is dat de aanmeldingen nog nooit zo snel en zo hoog zijn geweest. 🙌

  ✔Lage No-show: Een probleem die voor de crisis wel degelijk een probleem gaf voor de organisatoren. 40 tot 60% no-show was normaal.

  ✔Exclusiviteit: Veel bedrijven denken dat de beperkingen van het RIVM het event niet ten goede komt en schuiven het event door naar 2021. Niks is minder waar. Waar we voor de crisis steeds naar vernieuwing en exclusiviteit zochten vergeet men dat het juist NU de tijd is voor exclusiviteit! Meer dan ooit daarvoor! De exclusieve belevingen die je nu kan bieden zorgen voor een blijvende herinnering. ✅

  ✔Groter bereik: Naast LIVE events organiseren is er de mogelijkheid om een hybride event te organiseren. Hiermee bied je mensen een keuze, LIVE aanwezig zijn of juist digitaal. Je bereik kan hier aanzienlijk mee worden vergroot.

  📢 Mijn oproep aan bedrijven is dan ook, laat de kans niet liggen en profiteer van de exclusiviteit die nu geboden kan worden!

  Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. 😊

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.