• Algemene voorwaarden
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Terug naar overzicht

  Welcome back at the office and stay healthy!

  Welcome back at the office and stay healthy!

  Na de zomervakantie is de kans groot dat we weer langzaam terug gaan naar normaal. Dan mogen we weer naar kantoor. Wie had gedacht dat medewerkers zouden verlangen naar kantoor en collega’s? Daarom is een warm welkom wel op zijn plaats. Verras je medewerkers met een feestje met hapjes en drankjes én een presentje.

  Eerst proosten en dan aftrappen naar de Stay Healthy Challenge met een mooi cadeau die de gezonde levenswijze behoudt of stimuleert. Naast het thuiswerken is er veel gewandeld en zijn er diverse manieren gevonden om fit te blijven. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt.

  Hoe leuk is het dan dat je op je werk de mogelijkheid krijgt om ook aan je gezondheid te blijven werken? Je hoeft hiervoor geen sportschool in te richten maar een nuttig klein sportpakket geven aan je medewerkers zou al een eerste stap zijn. Uiteraard zijn er vele geschenken die steun bieden bij de Stay Healthy Challenge!  Zie hieronder wat voorbeelden.

  s Werelds slimste waterfles 
  Deze slimme waterfles knippert wanneer het tijd is om te drinken en synchroniseert om uw dagelijkse doel onderweg up-to-date te houden. Optionele sms-meldingen bieden extra herinneringen. Maak contact met collega’s via de app en motiveer en concurreer met elkaar

  Fitbit sense 
  De Fitbit Sense helpt jou je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen dankzij de EDA scanner. Bij te veel stress krijg je tips om dit te verminderen. Daarnaast meet het horloge je huidtemperatuur en het zuurstofgehalte in je bloed. Zo krijg je inzicht in je mentale en fysieke conditie en tips om die te verbeteren

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.