• Bel mij terug
 • Vacatures
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Events
 • Incentives
 • Geschenken
 • Hey, hallo en welkom bij ons evenementenbureau

   

  Ben jij ook op zoek naar een buitengewone beleving? Een origineel bedrijfsuitje, uniek corporate event, inspirerende incentive óf een innovatief relatiegeschenk misschien? Helemaal in stijl en passend bij jouw doelgroep. Maar dan natuurlijk wel nét even anders dan anders. Net als jij, begrijpen wij, dat dit heel nauw komt. Dat het de details zijn die een event tot één geheel maken. Perfect in balans en in het juiste ritme zoals een vloeiende symfonie. Wij verstaan de kunst van het componeren, creëren en dirigeren van totaalervaringen. Setting, sfeer en activiteiten samen laten spelen tot een dynamisch geheel. Dát, is onze expertise!
  Ons team beschikt over alle instrumenten om jouw event tot een succes te maken. Maak nu kennis met onze creatieve én proactieve eventmanagers.

  Patricia

  Jill

  Lisanne

  Anneke

  Jochem

  Zie jij ons wel zitten?

  Dat is mooi! Want wij kunnen altijd verse krachten gebruiken.

  Bekijk vacatures
  Gewoon anders

  Samen een uniek event, incentive of bedrijfsuitje organiseren

  Oriënteer je in de breedte en laat ons je voorkeuren weten. Samen gaan we vervolgens de diepte in om het evenement écht vorm te geven. Wat wordt het? Less-is-more of high-end? Nationaal of internationaal? Klassiek of modern? Of het nou gaat om het arrangeren van een bedrijfsuitje, incentive of corporate event. We stemmen het af op jouw identiteit, jouw doelstelling en jouw publiek. Kortom; tot de verbeelding sprekende events die de zintuigen prikkelen. Events2be inspireert en ontzorgt. Van wens naar creatief concept, tot proactieve uitvoering en professionele begeleiding. Authentiek. Op maat. Én in stijl. Klinkt toch als muziek in de oren?

  Event

  Event

  Relatiegeschenk

  Relatiegeschenk

  Incentive

  Incentive